Workshop-uri și interviuri Trua

Trua învață: considerăm că a învăța continuu te ajută să devii mai bun și mai dedicat cu fiecare zi ce trece. Astfel, participăm cu drag la workshop-uri specializate, de câte ori ni se ivește ocazia și timpul ne permite. Iar dacă la început aveam doar rol de participanți, am devenit între timp și speakeri, astfel încât putem acum să oferim și noi ajutor celor interesați, așa cum ni se oferă și nouă.
Și tot pentru a împărtăși din experiența noastră cu cine dorește, participăm regulat la interviuri unde povestim despre cine suntem, ce și cum lucrăm, precum și despre provocările care ne ies în cale, despre visele și dorințele pe care le avem pentru noi și pentru firma noastră.

TRUA la WORKSHOP-uri

Alex la treabă, la primele două workshop-uri de scări, și alături de colegii de curs și de instructor. Vremuri faine, în care a învățat mult, perfecționându-și modul de lucru alături de oameni talentatți și harnici, cu care și colaborăm frumos și în prezent.
Iar apropo de colaborări faine, instructorul de curs e partener cu noi, fiind practic cel care realizează proiectarea pentru structurile TRUA: e un om super, cu foarte multă experiență în spate, astfel putem spune cu siguranță că proiectele voastre sunt pe mâini bune.
P.S.: Alex aici doar stătea la poză, zâmbind frumos, cu utilajul oprit 🙂

6
12
14
9
8
15
10
11
16

Ultimul workshop, unde am participat amândoi, Alex la fața locului, atât în calitate de cursant cât și în calitate de speaker, iar eu doar din online și doar ca speaker, cu un video de prezentare referitor la întocmirea unui contract.
Recomandăm tuturor să urmărească acest video, care poate fi găsit AICI, deoarece conține informații utile atât pentru prestatori, care își pot completa propria experiență cu a noastră, cât și pentru beneficiari, care pot astfel să își dea seama mai ușor la ce aspecte să fie atenți în colaborările pe care le întreprind.

Și câteva fotografii din procesul de creație al video-ului de mai sus, cu mențiunea că e prima mea înregistrare de acest fel, așa că trebuie să recunosc că am avut ceva emoții, cel puțin la început 🙂

4
3
2
1

ARTICOLE și INTERVIURI cu și despre TRUA

Datorită celor de la Turnul Sfatului, cărora le mulțumim foarte mult pe această cale, am avut privilegiul de a primi un articol despre noi și despre bussiness-ul nostru, Trua.
Ne-a făcut o reală plăcere să dicutăm cu ei iar publicarea articolului ne-a adus bucurie și mulțumire. Am putut vorbi degajat, sincer, fără constrângeri și fără prea multe formalități inutile, despre noi, despre afacerea noastră, despre planurile curente și de viitor. A fost excelent!
E așa un lucru mare atunci când vezi că ceea ce faci nu trece neobservat, ba chiar mai mult, e plăcut și apreciat. Cu atât mai mult cu cât acel ceva este exact visul tău, în curs de împlinire.
Mulțumim!

Fiindcă de cele mai multe ori, pentru a gândi ”în afara cutiei” e mai bine să răspunzi întrebărilor altora decât doar să îți așterni propriile păreri, am răspuns și noi (eu, Irina, până acum, cel puțin) la întrebările mai multor interviuri ale www.antreprenoare.ro, unde am vorbit despre lemn, despre scări interioare și riflaje, despre vise și aspirații, despre cărți și stilul nostru de viață.
A fost cu adevărat reconfortant să ies din zona de confort și să mă pun în situațiile cerute: chiar mi-a plăcut, astfel voi răspunde în continuare cu drag la întrebările lor, atunci când se va mai ivi ocazia.
Până atunci, las mai jos link-uri către interviurile deja finalizate: