Despre noi

Căldură.   Emoție.   Esență.  

Oare te gândești la… lemn? Noi în mod sigur da…

Imaginează-ți o zi însorită, în care te plimbi în liniște prin pădure, ascultând foșnetul frunzelor, inspirând aer curat și răcoros, zâmbind… Cum este: simți magia? Cum miroase lemnul? Cât de odihnitoare sunt tonurile verzi, ce se îmbină-n armonie cu cele calde, maronii? Și cât de mult ți-ai dori să păstrezi momentul, să fie fiecare clipă-așa? Cum ar fi dacă… s-ar putea?

Crede. Crează-ți calea. Salut și bine ai venit la Trua!

Să facem cunoștință! 

Trua este despre lemn: despre natură și durabilitate, despre liniște și armonie.
Lemnul e „hygge”, se încadrează oriunde și poate transforma orice casă în acel atât de mult dorit: „acasă”. Lemnul e cald, e primitor, te îmbie la relaxare. Lemnul e totodată rezistent, impunător, durabil: se potrivește oriunde și aduce, literalmente, natura în casa ta…

Trua este despre tine: despre ceea ce îți dorești pentru casa ta și despre confortul tău din fiecare zi.
Meriți să ai ce e mai bun și să simți fericirea în fiece clipă. Meriți ca ideile să îți fie ascultate, recunoscute, puse cât mai fidel în practică. Meriți să te bucuri de viață…

Trua este despre noi: despre bucuria de a ne urma pasiunea și a o putea împărtăși cu toți cei ce rezonează cu ea.
Faptul că putem lucra pentru propriul vis ne aduce atât de multă împlinire și e minunat când vedem mulțumirea din ochii, vorbele și gesturile clienților noștri… Trua e proiectul nostru de suflet, despre care putem spune cu adevărat că îl iubim…

Trua îmbină tradiționalul cu modernul, unindu-le în echilibru, după visele și dorințele tale, armonizând ideile și gândurile tale, dându-le viață și conferindu-le valoare. 
În spatele Trua ne aflăm noi, Irina și Alex Grădinaru, care, din pasiune pentru creație și iubire pentru natură, am pornit la drum alături de acest concept, ce poartă însemnătatea de ”bună – credință”, de ”încredere”.
Am ales denumirea ”TRUA” datorită încrederii pe care o avem în viziunea și produsele noastre, în comunitatea din care facem parte și pentru că avem încredere în faptul că, dacă rezonezi cu noi și cu proiectul nostru, ne vei găsi cu siguranță.
De ce un nume nordic? E simplu. Dintotdeauna am asociat nordul cu magia, cu misterul, cu simplitatea și inima caldă, chiar în tărâmuri reci. Și pentru că acolo, de sute de ani încă, prelucrarea lemnului e ridicată la rang de adevărată artă, îmbinând în armonie funcționalitatea cu estetica pură.  

Ce facem, mai exact?

Tâmplărie în lemn masiv, exclusiv la comandă. Principalele servicii oferite constau în realizarea de scări interioare pe structură de lemn, însă realizăm și trepte pentru scări pe structură metalică, placări cu lemn ale scărilor din beton, balustrade și alte lucrări de tâmplărie pentru care avem resursele și cunoștințele necesare.

Profil de TRUA

Irina Grădinaru

  • Profesie de bază – inginer, master în management
  • Profesie actuală – manager și designer la TRUA
  • Îmi plac – mirosul de lemn și serile de toamnă
  • Ceva mai neobișnuit – am avut mult timp ca hobby zborul: am pilotat avioane mici și planoare, pentru ultimele chiar obținând licența SPL de pilot sportiv

Alexandru Grădinaru

  • Profesie de bază  – analist programator
  • Profesie actuală – tâmplar coordonator proiecte și designer la TRUA
  • Îmi plac – textura lemnului și ieșirile în natură
  • Ceva mai neobișnuit – mi-a plăcut întotdeauna să cânt la chitară, fie ea acustică sau electrică: la un moment dat am și făcut parte dintr-un band cu care am cântat și chiar am susținut concerte

Misiunea TRUA

Misiunea noastră asumată este formată practic din două părți, ambele sinergice și la fel de importante pentru noi:

  • Ne dorim să arătăm că lucrurile pot fi făcute și altfel, oferindu-ți o experiență, și nu doar un produs sau un serviciu
  • Vrem să integrăm sentimentul de ”hygge” în tot ceea ce facem – practic ne dorim să îl trăim continuu și să te ajutăm și pe tine să îl descoperi

* hygge este un concept danez ce evocă o stare, un sentiment, o cale de alegere a bucuriei, a liniștii, a armoniei și e atât de versatil încât poate căpăta conotații diferite în funcție de fiecare persoană în parte. Ne propunem ca toate produsele și toate serviciile noastre să poată să evoce sentimentul de hygge, pentru o viață mai frumoasă, mai împlinită.

Pentru a ne împlini misiunea cu fiecare acțiune intreprinsă, am stabilit niște principii de bază, de la care nu abatem și care reprezintă stâlpii de susținere ai proiectului nostru:
COLABORARE
Ne place să colaborăm cu oameni faini. Atunci când lucrăm împreună, cu scopul final clar definit și ca egali, beneficiem de cele mai bune rezultate, iar pe lângă asta crește frumos și relația profesională, fiindcă investiția este echitabilă pentru ambele părți.
RESPECT
Credem cu tărie în respect: pentru noi înseamnă integritate, adevăr și asumare. Ne respectăm serviciile, ne respectăm clienții, ne respectăm pe noi înșine, pentru că în mod cert merităm cu toții să fim tratați cu demnitate și să avem colaborări frumoase.
DEZVOLTARE
Pentru că valoarea crește pe măsură ce crește și ”know-how”-ul, învățăm continuu pentru a putea să creștem continuu și să devenim, cu fiecare zi ce trece, mai buni, mai capabili, mai motivați.

De ce să alegi TRUA?

În primul rând, pentru că ne place cu adevărat ceea ce facem, și o facem bine.

Și pentru că avem în spate o experiență variată: atât în arta tâmplăriei (fiindcă da, o considerăm o artă chiar și atunci când vorbim despre proiecte mari) cât și în design grafic și chiar artizanat (asta ajută mult la realizarea detaliilor).

Ne îmbunătățim continuu portofoliul de produse și tehnicile de lucru, prin participarea la workshop-uri de specializare și perfecționare, și facem parte cu mândrie din comunitatea Treppen, alături de alți profesioniști în domeniu.

Deoarece înțelegem că timpul tău e important, colaborăm și cu alți specialiști, pentru a te putea ajuta mai repede și mai bine, iar toate proiectele noastre ce necesită structuri sunt realizate de profesioniști experimentați.

Ne place să cunoaștem oameni faini și să lucrăm proiecte custom. Și cine ne cunoaște știe bine că la noi, fiecare proiect e special și unic în felul său.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi, să vedem… care e unicul tău?