Riflaje și panouri decorative

Deoarece îmbinarea dintre modern și tradițional aduce atât de multă satisfacție, nu doar funcțional, cât și estetic, trend-ul utilizării de panouri decorative, panouri despărțitoare și panouri riflate ia avânt pe zi ce trece.
Riflajele sunt cele mai preferate tipuri de panouri, fiind folosite atât ca decor, cât și ca separatoare în spațiu sau ca balustrade, fiecare dintre aceste scopuri valorificând lemnul într-un mod foarte plăcut estetic și totdată practic, rezistent.

Panou riflat cu dublu rol, atât ca panou despărțitor între partea de bucătărie și partea de living a unei încăperi open-space, cât și ca suport pentru televizor, sporindu-i astfel practicalitatea.
Acest tip de panou în stil riflaj este extrem de util deoarece nu numai că ajută la compartimentarea spațiului în care este amplasat, însă lasă să treacă și lumina și nici nu închide astfel camera, cum s-ar întâmpla dacă s-ar monta în locul lui ori panouri pline, ori pereți despărțitori.

Locație amplasare: Sibiu
Tip lucrare: panou riflat interior
Esențe lemnoase: lemn de fag (panouri încleiate)
Finish: lac pe bază de apă transparent, cu luciu mătăsos

4
1
9
10
11
2
3
6
7
8

Balustradă de tip riflaj, vopsită în alb, cu mâna curentă natur. O combinație de culori plăcută și modernă, potrivită în orice spațiu.
Această balustradă este realizată în partea inferioară sub forma unui panou riflat, iar în partea superioară este prevăzută cu mână curentă. Galeria de mai jos se mai regăsește atât în categoria de Balustrade pentru scări interioare, cât și, în formă parțială, în categoria de Scări interioare placate cu lemn, unde este prezentată lucrarea integrală.

Locație amplasare: jud. Sibiu
Tip lucrare: balustradă de tip riflaj pentru a scară interioară placată cu lemn
Esență lemnoasă: lemn de fag (panouri încleiate)
Finish: vopsea albă pe bază de apă pentru riglele riflajului și lac pe bază de apă transparent, cu luciu mătăsos, pentru mâna curentă

6
28
25
4
30
2
31
8
10
21
22
3
17

Panou decorativ, realizat din lemn de rășinos, vopsit în negru mat, poziționat în hol și utilizat ulterior pe post de cuier. Inițial, panoul a fost construit ca ușă glisantă de tip ”barn-door” și făcea parte dintr-un set de 2 astfel de uși. Cealaltă ușă, care și-a păstrat destinația inițială, se poate vedea în ultima fotografie din galerie, unde panoul de tip cuier se regăsește doar reflectat în oglindă.
Modificarea ușii transformate în panou cu cuier a fost o idee de nota 10, cu adevărat ingenioasă, a beneficiarului lucrării, fiindcă, datorită unor modificări aduse spațiului unde ar fi venit montată ușă, acest lucru nu a mai putut fi realizat.
Suntem foarte mulțum,iți de rezultat, iar clienții noștri la fel.

Locație amplasare: jud. Sibiu
Tip lucrare: panou decorativ din lemn, cu cuier montat
Esențe lemnoase: lemn de rășinos
Finish: vopsea neagră pe bază de apă

15
12
19
22
23
11
21
panou riflaj lemn fag

Panou riflat construit ca parte a unui perete despărțitor dintre cameră și dressing: un design modern și îndrăzneț, într-o combinație contrastantă de culori, în stil contemporan.
Ne-a făcut mare plăcere să lucrăm la acest proiect, a fost o lucrare chiar faină, iar combinația de negru cu lemn natur ni se pare și acum foarte inspirată și foarte în trend.

Locație amplasare: Sibiu
Tip lucrare: panou riflat interior
Esențe lemnoase: lemn de fag (panouri încleiate)
Finish: lac pe bază de apă transparent, cu luciu mătăsos

Panou riflaj fag (7)
Panou riflaj fag (10)
Panou riflaj fag (3)
Panou riflaj fag (8)
Panou riflaj fag (5)
Panou riflaj fag (9)
Panou riflaj fag (6)
Panou riflaj fag (2)
Panou riflaj fag (4)
Panou riflaj fag (1)