Prețuri practicate

Deoarece lucrăm exclusiv pe bază de comandă și lucrăm doar produse ”full custom”, toate lucrările noastre sunt diferite, astfel publicarea unei liste de prețuri nu este o opțiune în cazul nostru.

Chiar și așa însă, am ales să publicăm această pagină pentru a îți putea oferi niște repere pentru lucrările noastre uzuale și pentru a-ți pune la dispoziție formulare de solicitare pentru diverse tipuri de lucrări.

Pentru formularele disponibile spre completare, ofertele asociate acestora le vei primi prin e-mail, în cca. 2 zile lucrătoare de la trimiterea formularului.

Înainte de detalierea prețurilor practicate și de prezentarea formularelor pentru colectarea de informații în vederea ofertării, menționăm că la Trua ai 2 variante de plată pentru serviciile noastre, anume:

  • plata prin transfer bancar în tranșe inegale, a căror distribuire o găsești în rubrica de Termeni și Condiții
  • plata în rate, prin TBI Bank, variantă pentru care găsești mai multe detalii AICI

Important: în cazul în care locația lucrării nu este în mun. Sibiu, nici într-o localitate apropiată acestuia, înainte de a completa formularul de solicitare, ia te rugăm legătura cu noi direct, pentru a verifica disponibilitatea noastră de deplasare la adresă în vederea execuției și / sau montajului lucrării.

Scările interioare pe structură de lemn sunt principalele lucrări pe care le executăm, iar caracteristicile lor variază mult în funcție de fiecare lucrare în parte.

Prețul unei scări pe structură din lemn, balansată la 90 grade (cu o singură întoarcere), pe vanguri, cu trepte încastrate în vanguri, fără contratrepte, inclusiv balustradă clasică pe o singură parte, executată integral din panouri încleiate din lemn de fag, finish natur + lac pentru protecție, pornește în mod uzual de la cca. 15.000 lei.
Acest preț e oferit doar în scop orientativ: fiecare lucrare, fie ea cu caracteristicile trecute puțin mai sus, fie cu altele, fiind diferită, astfel fiind imposibil să comunicăm un preț exact fără măsurători și fără o pre-proiectare prealabilă.

Prețul scărilor pe structură este influențat de forma acestora, dimensiunile elementelor, forma vangurilor, a treptelor, existența sau nu a contratreptelor și tipul lor, tipul de montaj al treptelor / ansamblurilor treaptă – contratreaptă, tipul balustradei, forma baluștrilor, a stâlpilor de capăt, a mâinii curente, esențele lemnoase, tipul de material, tipul de finish, locația lucrării etc.

Pentru calculul exact al prețului fiecărei scări pe structură este obligatorie realizarea de măsurători specifice și a unei pre-proiectări, care se achită în avans și care are un preț mediu de 600 – 700 lei. Această etapă cuprinde și o simulare cu vizionare 3D, pentru ca să poți vedea efectiv cum va arăta scara ta.

Însă deoarece bugetele efective cu cele propuse nu sunt întotdeauna aliniate, înainte de a comanda pre-proiectarea obișnuim să discutăm cu clienții noștri pentru a prelua cât mai multe date despre lucrarea dorită și a putea oferi astfel un preț estimativ în funcție de ceea ce ni se comunică.
Acest estimativ poate să difere cu oricât, ori în plus, ori în minus, față de prețul real și exact calculat în funcție de pre-proiectare, însă este bazat pe lucrările deja executate, astfel în majoritatea cazurilor se potrivește.
Momentan preluăm aceste date fie telefonic, fie prin formularul de estimare de mai jos:

Placări cu lemn a scărilor interioare pe structură din beton

Pentru acest tip de placări, prețurile diferă în funcție de numărul treptelor și al contratreptelor, forma treptelor, dimensiunile elementelor, esențele lemnoase, tipul de material, tipul de finish dorit, locația lucrării etc.

Prețul pentru un ansamblu treaptă dreptunghiulară + contratreaptă + plinte laterale, executat integral din panouri încleiate din lemn de fag, finish natur + lac pentru protecție, pornește în mod uzual de la cca. 750 lei.
Acest preț e oferit doar în scop orientativ: pentru ofertare realizăm calculul pe lucrare, nu pe treaptă, în funcție de caracteristicle acesteia, astfel este imposibil să comunicăm un preț exact fără o constatare în teren și fără măsurători.

Pentru o ofertă estimativă însă, adaptată caracteristicilor scării tale, poți completa formularul de mai jos:

Placări cu lemn a scărilor interioare pe structură metalică

Noi, la Trua, realizăm doar structuri din lemn, însă avem firme partenere care lucrează în metal, astfel încât dacă îți dorești realizarea integrală a unei scări pe structură metalică, placată cu lemn, ne poți contacta fără probleme.

Ce realizăm noi efectiv sunt treptele din lemn pretabile pentru scările pe structură metalică. Prețurile acestora diferă semnificativ în funcție de numărul și forma treptelor, dimensiunile acestora, existența sau nu a contratreptelor și tipul lor, tipul de montaj al treptelor / ansamblurilor treaptă – contratreaptă, esențele lemnoase, tipul de material, tipul de finish, locația lucrării etc.

Formularul pentru preluarea facilă a acestor informații este disponibil:

Pentru realizarea balustradelor asociate scărilor interioare, prețurile diferă în funcție de dimensiunile de ansamblu ale lucrării, dimensiunile elementelor, tipul de balustradă dorit, esențele lemnoase, tipul de material, tipul de finish, locația lucrării etc.

Pentru acest tip de lucrări nu putem furniza un preț de plecare, însă pentru o ofertă estimativă, adaptată caracteristicilor balustradei dorite, poți completa, după caz, unul dintre formularele de mai jos:

Pentru balustrade cu forme complexe, sau balustrade mixte (o parte riflaj, altă parte de tip clasic / panou), recomandarea noastră este să ne contactezi direct, pentru a stabili o constatare în teren. Datele de contact le găsești AICI.

Panourile riflate sunt soluții moderne și estetice de împărțire a spațiilor. Deorece sunt deopotrivă foarte practice, fiindcă asigură compartimentarea spațiului fără a da efectiv senzația de spațiu închis, cât și fiindcă lasă lumina să treacă printre rigle, panourile despărțitoare de tip riflaj sunt din ce în ce mai căutate.

Prețurile acestor panouri diferă în funcție de dimensiunile acestora, esențele lemnoase, tipul de finish, locația lucrării etc.

În cazul unor panouri de forme mai complexe este necesar să iei direct legătura cu noi, pentru a ne furniza schițele lucrării și caracteristicile dorite pentru aceasta (ne găsești AICI), însă pentru panouri simple, dreptunghiulare, poți solicita oferta direct prin completarea formularului de mai jos:

O combinație cu adevărat interesantă între modern și tradițional, ușile de tip barn door pot fi, în spațiul potrivit, deopotrivă foarte practice, cât și elemente decorative inspirate.

Prețurile ușilor glisate diferă în funcție de tipul acestora, destinația lor, dimensiunile lor, esențele lemnoase, tipul de finish, locația lucrării etc.

Deși în principiu, pentru realizarea acestui tip de produse, trebuie să ne contactezi direct (ne găsești AICI), pentru realizarea de uși de tip ”barn door”, din lemn de rășinos, poți solicita o ofertă estimativă prin completarea formularului de mai jos:

Pentru realizarea oricăror alte lucrări dorite, este necesar să discutăm tot direct, deoarece variațiile între lucrări sunt substanțiale.
Te așteptăm însă cu drag să ne contactezi AICI.

Pentru alte variante ale acestor produse sau alte lucrări Trua, te așteptăm cu drag să ne contactezi: găsești informațiile AICI.