#TruAwareness

Am adus la lumină campania #TruAwareness dintr-o nevoie pe care am observat-o, și anume: nevoia de a fi informat.

Ne grăbim de multe ori să judecăm tot ce se întâmplă în jur, indiferent de câte date corecte dispunem efectiv înainte de aceasta. Și facem asta deseori, indiferent de ipostaza în care ne aflăm.

Prin #TruAwareness ne propunem să ajutăm pe oricine alege să citească această pagină, să înțeleagă mai bine ce se întâmplă de fapt în cadrul oricărei colaborări profesionale. Și totodată ne propunem să ne ajutăm și pe noi, prin documentare, să aflăm lucruri noi și interesante.

Avem în plan să lansăm o idee nouă, sau doar îmbunătățită, după caz, în fiecare săptămână, pentru a crește conștientizarea referitor la subiectul abordat, cu mențiunea că, dacă dorești să afli mai multe sau să completezi informațiile postate, te așteptăm cu drag la o discuție. Ne găsești aici: TRUA CONTACT

Tot pentru corectitudinea și echitatea relațiilor profesionale îți recomandăm cu drag să urmărești și video-ul nostru despre contractele de prestări servicii. Deși a fost realizat în scopul inițial pentru a-i ajuta pe colegii noștri prestatori să întocmească mai bine acest tip de contract, informațiile sunt foarte utile pentru toată lumea. Cu toții ne aflăm în poziția de beneficiari pentru diverse lucrări și e bine să știm ce să cerem și la ce să ne uităm în fiecare colaborare pe care o întreprindem. Video-ul îl găsești AICI.