#TruAwareness

Am adus la lumină campania #TruAwareness dintr-o nevoie pe care am observat-o, și anume: nevoia de a fi informat.

Ne grăbim de multe ori să judecăm tot ce se întâmplă în jur, indiferent de câte date corecte dispunem efectiv înainte de aceasta. Și facem asta deseori, indiferent de ipostaza în care ne aflăm.

Prin #TruAwareness ne propunem să ajutăm pe oricine alege să citească această pagină, să înțeleagă mai bine ce se întâmplă de fapt în cadrul oricărei colaborări profesionale. Și totodată ne propunem să ne ajutăm și pe noi, prin documentare, să aflăm lucruri noi și interesante.

Dacă dorești să afli mai multe sau să completezi informațiile postate, te așteptăm cu drag la o discuție. Ne găsești aici: TRUA CONTACT

Iar între timp, lăsăm mai jos galeriile cu imaginile campaniei #TruAwareness, grupate cum am crezut noi de cuviință:

#TruAwareness – despre documente, legislație, termeni, contracte și anexele lor
4
8
13
7

Tot pentru corectitudinea și echitatea relațiilor profesionale îți recomandăm cu drag să urmărești și video-ul nostru despre contractele de prestări servicii. Deși a fost realizat în scopul inițial pentru a-i ajuta pe colegii noștri prestatori să întocmească mai bine acest tip de contract, informațiile sunt foarte utile pentru toată lumea. Cu toții ne aflăm în poziția de beneficiari pentru diverse lucrări și e bine să știm ce să cerem și la ce să ne uităm în fiecare colaborare pe care o întreprindem. Video-ul îl găsești AICI.

#TruAwareness – despre siguranța în exploatare și alte aspecte tehnice
14
15
19
12
10
#TruAwareness – despre relațiile umane și colaborări
5
9
6
11
18
#TruAwareness – despre feedback și recenzii
20
21
22
23
#TruAwareness – despre prețuri și oferte
17
16
3
2
24