Testimoniale vizuale: de la proiect la realitate

Dacă te-ai întrebat vreodată cât de mare este diferența dintre proiectul simulat și proiectul realizat, aici găsești răspunsul, prin testimonialele vizuale pe care le-am creat special în acest scop. De ce? E simplu: pentru că, de cele mai multe ori, rezultatele vorbesc de la sine…
Practic, aici găsești capturi din proiectele prezentate către clienții noștri, însoțite de fotografii ale produsului real, rezultat al acelui proiect. Deși uneori nu am reușit să surprindem exact unghiurile corecte, considerăm că aceste comparații sunt suficient de sugestive pentru a demonstra similaritatea între ceea ce spunem că facem și ce facem de fapt.

Scările noastre sunt proiectate de către colaboratorii noștri de la Siebenbuergen Restaurierungen (SR Proiectare), persoane cu multă experiență în domeniu și cu un ridicat simț de responsabilitate.
Iar diferențele dintre simulările primite de la colaboratorii noștri și produsele reale se pot observa în următoarea galerie:

6
7
5
4
3
1
2

Și pentru că și noi realizăm design pentru propriile proiecte, următoarea galerie cuprinde atât snip-uri din schițele în variantă 3D pe care le-am prezentat clienților noștri, precum și schițe 2D, care în multe cazuri se dovedesc suficiente pentru ca beneficiarul să realizeze cum va arăta proiectul lui:

8
14
13
16
15

Iar referitor la proiectele micuțe, pe care în general nu le realizăm pentru vânzare (deși este posibil, la cerere) ci pentru testare, sau ca produse personale, sau pentru clienții noștri fideli, și pentru acestea se aplică aceeași regulă: se realizează după proiecte grafice, iar ca să fie considerate corect realizate ele trebuie să corespundă cu acestea.
Grafica este preluată fie din proiecte online cu licență gratuită (dacă sunt pentru vânzare licența trebuie să fie gratuită pentru uz comercial), fie din grafică realizată integral de către noi sau plătită. Indiferent de caz, toate sunt oricum prelucrate, astfel încât să aibă o calitate superioară și un aspect plăcut, fără defecte. La fel procedăm și cu fonturile pe care le utilizăm.

12
11
9
10