Testimoniale Trua – ce spun clienții noștri

Pentru că ceea ce cred și spun clienții noștri despre serviciile noastre e foarte important, fiind într-o mare măsură o expresie a calității și seriozității de care dăm dovadă pe parcursul colaborărilor întreprinse, credem că aceste testimoniale sunt informații de interes pentru tine.

Cred că unul dintre cele mai frumoase testimoniale primite până acum a fost acesta: ”Spui Trua, spui scări!”, și a fost de fapt răspunsul telefonic al unei doamne cu care am colaborat, atunci când m-am recomandat ca fiind Irina, de la Trua. Știu că pentru multe persoane, a lăsa o opinie scrisă după finalizarea lucrării, nu e chiar la îndemână, iar ceea ce convinge e de cele mai multe ori solicitarea prestatorului, sau o experiență care se dovedește a fi ori foarte bună, ori foarte rea… În secțiunea asta o să găsești astfel, atât testimoniale directe, preluate de la clienți în formă scrisă, ori indirecte, preluate din conversații sub formă de idei și concepte, fiind practic, tot un feedback și acesta.

Proiectele noastre sunt speciale în sine. Dat fiind faptul că lucrăm cu lemn, care este un material natural și în a cărui alcătuire nu există două fibre identice, și că toate lucrările noastre sunt personalizate, parcursul realizării oricărui produs este diferit de al altuia. Astfel, finalizarea cu succes a lucrării și mulțumirea clientului la vederea rezultatului devin atât de mulțumitoare… Iar când acesta decide să lase și o recenzie, e și mai frumos…

4
3
9
10
11
8
1
12
5
7
6
2

Pe lângă recenziile din slider-ul de mai sus, pe care le-am cules de pe profilul de Google al firmei noastre, de pe pagina de Facebook și din mesajele primite de la oameni faini, cu care am colaborat, am primit la un moment dat și un review deloc măgulitor, de la doamna. A.M., care spune așa: ”Nu recomand! Una dai comandă și ei fac cum vor ei, experiență urâtă cu aceasta firmă”. Nu știm cine este doamna, și pare că, cel mai probabil, nu are nici legătură cu o situație mai puțin fericită în care am ajuns, fără voia noastră, la un moment dat. Partea bună este că, în cazul în care totuși are legătură, suntem mulțumiți de faptul că am rezolvat problema respectivă amiabil, în acord cu clientul, care a fost mulțumit de soluția propusă. Și asta contează cel mai mult, până la urmă.

Tot de la clienți am mai primit următorul feedback: ”prea multe hârtii”… Nu ne bucură în mod special să lăsăm aici această părere, însă considerăm că poate fi de ajutor, dintr-un motiv simplu: încurajăm părerile sincere, fiindcă, chiar dacă uneori poate părea că acestea nu ne avantajează, sunt un izvor de învățăminte valoroase; dacă știm ce nu le place clienților noștri, putem face ceva astfel încât data următoare să facem lucrurile mai bine, să devenim mai buni, mai eficienți, mai performanți…
Da, este adevărat că fiecare lucrare realizată în colaborare cu noi presupune redactarea a destul de multor documente, însă le considerăm absolut necesare și o dovadă a seriozității și respectului, atât față de noi înșine, cât și față de clienții noștri. Majoritatea lucrărilor noastre au o valoare destul de mare, astfel încât e foarte bine să fie corect documentate și acoperite de contracte și garanții, cât mai bine detaliate și ușor de citit și de înțeles…
Iar fiindcă ni s-a spus de mai multe ori că hârtiile sunt prea multe și dificil de urmărit, am luat și măsuri în acest sens, și anume:
* am comasat documentele necesare, acolo unde s-a putut, pentru a reduce numărul lor și numărul de semnături necesare
* am eliminat pasajele inutile sau prea descriptive, făcând textul mai concis, pentru a reduce numărul de pagini
* am schimbat aspectul documentelor (spațiere, antete, fonturi etc.) tot pentru a reduce numărul de pagini

În concluzie, ne pasă!
Iar dacă ai colaborat cu noi, te rugăm frumos să ne lași și un feedback, cât de sincer se poate, deoarece ne ajută să ne bucrăm de rezultatele muncii noastre, și totodată să devenim mai buni!