Proiecte 3D și simulări

Am insistat destul de mult pe faptul că oferim simulări pentru majoritatea proiectelor noastre, însă până acum le-am arătat doar celor cu care am lucrat. A venit timpul ca acest lucru să se schimbe, astfel încât găsești aici o parte din ele, pentru a-ți face o și mai bună idee despre felul în care lucrăm.

Pentru că serviciul de bază pe care îl oferim clienților noștri este realizarea de scări pe structură, cu precădere pe vanguri din lemn, îți prezentăm aici și variantele uzuale pe care le realizăm.
Simularea este realizată de către partenerii noștri de la Siebenbuergen Restaurierungen.

Referitor la scările pe care le realizăm, începem cu un proiect 3D sub formă video, care cuprinde esența lucrărilor noastre, fiind simularea unei scări duble, pe structură, din lemn de stejar. Prima scară este un ”L”, adică o scară balansată cu întoarcere la 90 de grade, fiind urmată de un podest și de o a doua scară, un ”U” de data aceasta, adică o scară balansată cu întoarcere la 180 de grade.
Prima scară are și contratrepte, deoarece clienții își doresc să folosească spațiul de sub ea ca loc de depozitare, ce urmează a fi închis, formând o incintă cu dublu rol, practic și estetic deopotrivă.
Proiectul a fost realizat de către partenerii noștri de la Siebenbuergen Restaurierungen, cărora le mulțumim pe această cale: s-a potrivit perfect!
Recomandăm vizualizarea modelului 3D în modul ”full screen”.

Și o mică galerie cu capturi din câteva proiecte de scări pe structură, ca să îți dai seama mai ușor despre cum arată acestea:

8
16
10
19
9
18
6
17
7
5
20
1
2
4
3
21
22
25
23
15
24
26
14
27
13
12
11

Iar în galeria de mai jos sunt prezentate capturi din alte proiecte Trua, de această dată desenate direct de către noi:

3
2
1
6
7
9
10
11
13
14
15
12
5
4
8

Iar între timp, în cazul în care dorești să vezi diferența dintre simulare și realitate, poți verifica informațiile de aici: