Parteneri, colaboratori, comunități

Cu siguranță, pentru orice lucru calitativ, realizat cu seriozitate și simț de răspundere, e nevoie de mai mult decât o singură persoană sau o singură firmă. Fiindcă oricât de buni, frumoși și inteligenți am fi, tot nu le putem cunoaște pe toate la nivel profi. 🙂
Astfel, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii, lucrăm în permanență cu firme partenere și colaboratoare. Pe lângă asta, recunoaștem valoarea unei comunități puternice și considerăm că aceasta se reflectă în valoarea fiecăruia, astfel, pe lângă sentimentul frumos de apartenență, ne place să creștem continuu, învățând lucruri noi și interesante despre ceea ce facem, despre ceea ce putem oferi în plus clienților și partenerilor noștri, despre cum putem face viața mai frumoasă atât pentru noi, cât și pentru toți cei care au decis să ne acorde încrederea lor.

Cu Siebenbuergen Restaurierungen suntem parteneri încă de la începuturile Trua. Ei se ocupă de partea de proiectare efectivă a lucrărilor pe structură din lemn pe care le realizăm și fac o treabă extraordinară. Cu experiență în spate și softuri specializate, dedicate realizării de structuri, lucrăm foarte bine împreună și am realizat lucrări minunate.
Putem spune cu certitudine că am găsit la ei mai mult decât un partener: am găsit un adevărat mentor.

De la Holzbau Rummel primim suport tehnic și alte elemente din lemn, pe care noi, momentan, nu avem posibilitatea de a le prelucra în atelierul nostru. Mulțumim cu recunoștință!

Transylvanian Metal ARTelier este partenerul nostru de atelier, care se ocupă cu realizarea de confecții metalice full custom, fiind specializat în sudură. Astfel, dacă ai nevoie de o lucrare mixtă, lemn – metal, putem colabora cu drag împreună pentru realizarea acesteia, iar dacă ai nevoie doar de o lucrare în metal, contactează TMA cu cea mai mare încredere.
În plus, din acest an, partenerul nostru este certificat de către Thumm & Co. să monteze trepte cu sistemele lor, astfel putem colabora împreună cu el dacă îți dorești o scară modernă, deopotrivă calitativă cât și frumos realizată, cu trepte pe bolțuri.

Transylvania Blacksmithing este partenerul nostru specializat în lucrări în metal, în special pentru realizarea elementelor care necesită forjare. Am văzut la el proiecte realizate impecabil, cu design detaliat, făcut manual, și execuție exemplară, adevărată artă în metal.
Ne face plăcere să lucrăm împreună, astfel dacă proiectul tău se potrivește pentru o asemenea colaborare, dă-ne de știre și îl realizăm cu tot dragul.

Vasco Forest sunt furnizorii noștri principali pentru lemn brut, de esențe tari. Le-am vizitat punctul de lucru din Brașov și am găsit acolo atâtea lucruri frumoase, încât mai că nu ne venea să mai plecăm. Ordinea în operațiile realizate, organizarea eficientă, varietatea de opțiuni și comunicarea facilă pe care o avem cu ei ne fac să îi apreciem și să ne bucurăm de faptul că putem lucra împreună. Iar lemnul… la super calitate!

Asociația produs în Sibiu promovează antreprenorii sibieni, sprijinind astfel producătorii locali și, după cum spun chiar ei, ”redând comunității ce este al comunității”. Suntem fericiți și recunoscători să ne aflăm pe lista lor, și lăsăm la rândul nostru link către site pentru ca, toți cei interesați, să găsească ușor ceea ce își doresc, direct din comunitatea sibiană.

Suntem mândri să facem parte din comunitatea Upriserz. O super platformă pentru educație antreprenorială și… nu numai. Pe lângă faptul că ne ajută să ne oferim serviciile mai bine și mai eficient către clienții noștri, am mai găsit la ei și foarte multe resurse valoroase pentru dezvoltare, fie ea profesională sau personală. Noi recomandăm platforma tuturor, cu mare drag. Link-ul spre Upriserz din această pagină este un link afiliat, astfel, prin accesarea lui, e posibil să avem și noi anumite câștiguri. Dacă

Pe platforma Antreprenoare găsești deja în catalogul lor, peste 1000 de afaceri conduse de femei. Merită răsfoit, fiindcă arată diversitatea pe care aceste doamne talentate o prezintă lumii.
Iar deși Trua este doar în proporție de 50% administrată ”la feminin”, acest procent este important pentru echilibrul afacerii noastre, iar astfel ne vei regăsi și pe noi în catalogul menționat mai sus.

AZ Law este cabinetul de avocatură cu care colaborăm pentru servicii juridice și îi recomandăm cu tot dragul, fiindcă sunt cu adevărat profesioniști. Până să lucrăm cu ei nici nu ne-am dat seama ce diferență poate face expertiza unui avocat în firmă: am primit mult ajutor de specialitate și sfaturi valoroase, iar toate acestea se traduc în final în oferirea de servicii conturate mai clar, cu o protecție legală mai bună atât pentru noi, cât și pentru toți cei care ce ne oferă încrederea lor, alegându-ne serviciile.