Trua învață: workshop-uri

Considerăm că a învăța continuu te ajută să devii mai bun și mai dedicat cu fiecare zi ce trece. Astfel, participăm cu drag la workshop-uri specializate, de câte ori ni se ivește ocazia și timpul ne permite. Iar dacă la început aveam doar rol de participanți, am devenit între timp și speakeri, astfel încât putem acum să oferim și noi ajutor celor interesați, așa cum ni se oferă și nouă.

Alex la treabă, la primele două workshop-uri de scări, și alături de colegii de curs și de instructor. Vremuri faine, în care a învățat mult, perfecționându-și modul de lucru alături de oameni talentatți și harnici, cu care și colaborăm frumos și în prezent.
Și apropo de workshop-uri: v-am mai spus oare că instructorul de curs e proiectantul nostru colaborator?
P.S.: aici doar stătea la poză, zâmbind frumos 🙂

Ultimul workshop, unde am participat amândoi, Alex la fața locului, atât în calitate de cursant cât și în calitate de speaker, iar eu doar din online, cu un video de prezentare referitor la întocmirea unui contract.
Recomandăm tuturor să urmărească acest video, care poate fi găsit AICI, deoarece conține informații utile atât pentru prestatori, care își pot completa propria experiență cu a noastră, cât și pentru beneficiari, care pot astfel să își dea seama mai ușor la ce aspecte să fie atenți în colaborările pe care le întreprind.

Și câteva fotografii din procesul de creație al video-ului de mai sus, cu mențiunea că e prima mea înregistrare de acest fel, așa că trebuie să recunosc că am avut ceva emoții, cel puțin la început 🙂