Blaturi și pervazuri din lemn

Da, blaturi din lemn masiv, fie realizate direct din cherestea, fie din panouri încleiate. De ce? Pentru că aduc o căldură specifică lemnului, pe care nu o poate imita perfect niciun alt material, și pentru că se recondiționează ușor la nevoie, fără costuri mari și cu efort minim. Pentru că lemnul e hygge, iar în casa ta liniștea și armonia pot fi astfel aduse la rang de adevărată artă.

Iar pentru că uneori lucrurile simple au un efect amplu, iar detaliile fac de multe ori diferența, pervazurile din lemn masiv aduc cu siguranță un plus de frumusețe oricărei locuințe. Realizate din diverse eșențe lemnoase, cu finish potrivit paletei cromatice a casei tale, acest tip de pervazuri câștigă pe zi ce trece mai mult teren în fața variantelor comune.

O casă splendidă, cu finisaje moderne, unde predomină lemnul. Astfel, pe lângă lucrările de amploare realizate acolo, s-au strecurat și aceste pervazuri din lemn masiv, lamelă continuă, care au fost realizate de la zero, direct din cherestea brută din lemn de fag, cu scopul de a întregi decorul și de a contribui la atmosfera primitoare a locuinței.

Locație amplasare: jud. Sibiu
Tip pervazuri: interioare, fixe, realizate din cherestea lemn masiv
Esență lemnoasă: lemn de fag
Finish: baiț colorat și lac transparent, cu luciu mătăsos

1
3
6
4
2
5

Atunci când ai colaboratori super talentați în lucrul cu metalul, iasă structuri realizate integral manual, prinse fără nici măcar un singur șurub. Cât de fain e asta?
În galeria aceasta e un raft pentru pantofi, cu structura metalică realizată de Transylvania Blacksmithing, și blaturile din lemn adus la viață de către noi. A fost foarte plăcută experiența când, dintr-o scândură prăfuită, aparent banală, am scos la iveală textura care se vede. Iar live edge-ul a fost lăsat așa intenționat 🙂

Tip lucrare: raft dublu pentru hol, pentru pantofi, pe structură metalică
Esență lemnoasă: lemn de larice
Finish: natur, nefinisat

3
6
4
5
2
1

Ce faci atunci când ai o ramă de masă metalică, pe care însă nu o poți folosi, deoarece îi lipsesc blaturile? Simplu: ne suni pe noi și ți le realizăm din lemn, apoi te bucuri de măsuța ta frumoasă. Ba chiar mai mult, acolo unde se poate putem opta împreuna pentru forme ale blatului diferite de clasicele dreptunghiuri. De ce nu?
De asemenea, te putem ajuta și cu mese realizate în întregime din lemn, sau cu mese cu blat realizat de noi și picioare metalice, executate de către colaboratorii noștri.

Tip lucrări: realizare blaturi pentru mese, din lemn masiv de diferite esențe (în fotografii fag și stejar) și în variantă fie de panou încleiat, fie de lamelă continuă.

5
3
2
12
13
14
9
8
6